Om mig

Jag är leg sjuksköterska, journalist och gestaltterapeut och har byggt på med handledarutbildning och utbildningar i organisation och ledarskap. Jag har yrkeserfarenhet från vården som psykiatrisjuksköterska och från mediebranschen som skrivande journalist och chefredaktör.

Den bakgrunden ger mig en bred plattform att arbeta utifrån i min egna verksamhet, och min erfarenhet är att de olika spåren allt mer går ihop och korsbefruktar varandra.

Den förenande drivkraften bakom mina val i yrkeslivet är ett brinnande intresse för människor, hur vi fungerar och hur vi relaterar till varandra. Jag vill bidra till att människor får en bättre relation till sig själva och till varandra.

Under min tid som chef väcktes ett starkt intresse för ledarskap, och hur vi skapar hälsosamma organisationer där människor mår bra och då också skapar framgång.

Jag är naturmänniska med ett alldeles nödvändigt behov av att hämta kraft och inspiration från hav, stränder, ekhagar, skog och fjäll. Utifrån min övertygelse att naturen är en oslagbar miljö att ladda batterierna i försöker jag förlägga företagets kurser till natursköna platser.

Aktuellt